Нека идем до всеки, който се страхува от управляващите и

...
Нека идем до всеки, който се страхува от управляващите и
Коментари Харесай

Нинова посочи какво ще сложи “началото на края на режима Борисов“

Нека идем до всеки, който се опасява от ръководещите и му дадем кураж. 26 май е основен ден хората да излязат и да изразят волята си свободно. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във Враца, където дружно с лидера на листата на "БСП за България " Елена Йончева се срещнаха с жители.

По думите й вълната от неодобрение, която залива България, и високата изборна интензивност могат да сложат началото на края на режима Борисов. "Питат ни, в случай че спечелите избори и управлявате- какво ще извършите друго, от кое място ще започнете? Наясно сме какъв брой доста проблеми има в страната. Наясно сме, че не всичко може да се оправи незабавно с магическа пръчка. Но знаем какво желаеме да реализираме и по какъв начин да стане ", безапелационна бе тя.

Според нея, с цел да има пари за мощна обществена политика, би трябвало стопанска система и произвеждане. Нинова съобщи, че доста ограничения ще оказват помощ, само че незабавните са две- първо, махане на политическия и бюрократичен рекет от дребния и междинен бизнес.

"Гарантирам ви, че ще имате условия за спокойна работа. И втората е- оптимално задръстване на каналите, през които се краде народен запас ", съобщи тя. По думите й оттова нататък едно от първите неща е да помогнем на тези един милион и половина души, които живеят под прага на беднотия. Тя акцентира, че това са пенсионерите и младите работещи фамилии с деца.

"За пенсионерите - преизчисляване на всички пенсии. Българска социалистическа партия е единствената партия, която го е правила. Ще го създадем още веднъж. За младите- еднократна помощ от 6000 лв. за второ и трето дете на тези, които са работили и са си плащали осигуровките ", сподели тя.

Нинова добави, че това са незабавни ограничения, само че ни чака и доста работа за държавното и общинско опазване на здравето, за обучение, обвързано с стопанската система, за земеделие на дребните фермери и най-много за господство на закона за всички еднообразно.

"Това може да стартира на 26 май с победа на Българска социалистическа партия. Но една партия сама няма да се оправи, в случай че народът не я поддържа. Затова се обръщам към всеки, който желае правдивост в този момент. Подкрепете Българска социалистическа партия като единствената партия, която на тези избори може да победи ГЕРБ и да стартираме дружно да възвръщаме България след погрома, оставен от тях ", заключи Корнелия Нинова.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР