Нека хората да излязат в неделя, да гласуват и в

...
Нека хората да излязат в неделя, да гласуват и в
Коментари Харесай

Председателят на ГЕРБ и премиер Бойко Борисов: Нека българските граждани да гласуват и да определят тези, които могат да говорят от тяхно име

„ Нека хората да излязат в неделя, да гласоподават и в идващите дни ще се знае по какъв начин са ни подредили. Като теглим чертата, ще забележим кой има правото да приказва от името на народа “. Това съобщи ръководителят на ГЕРБ и министър председател по време на визитата си в Белово, област Пазарджик, където беше дружно с претендентите за народни представители и водачи на листи на ГЕРБ – вицепремиерът, министърът на финансите и заместник-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
Председателят на ГЕРБ и министър председател Борисов означи, че ГЕРБ и Съюз на демократичните сили работят дружно, до момента в който други в този момент станаха демократи и желаят да приказват от името на дясното. Борисов бе безапелационен, че партия ГЕРБ постоянно в своите дейности и политики е била водена от отговорността към страната и с мисъл за нейния разцвет.
 България ще получи 1 259 728 добави дози ваксини против ковид за идващите 3 месеца България ще получи 1 259 728 добави дози ваксини против ковид за идващите 3 месеца
1 259 728 млн. спомагателни дози ваксини ще получи България през идващите месеци - април, май и юни. Това стана ясно от думите на пре...
В Белово водачът на ГЕРБ означи, че в границите на мандата държавното управление е отпуснало за развиването на общината над 5,5 милиона лв.. „ Изграждат се пътища, водопроводи, реновира се учебното заведение, укрепва се реката, тъй като в дребните обитаеми места живеят толкоз значими хора за България, колкото и в огромните градове “, акцентира ръководителят на ГЕРБ. Борисов напомни, че за укрепването на река Яденица в Белово държавното управление отпусна 1,2 милиона лв., с които е завършен първият стадий от плана. С обезпечените средства ще се осъществя също главен ремонт и възобновяване на централната градска част.
От голямо значение за Белово са и почналите преди дни поправки на републиканските пътища Пазарджик-Батак с планирана стойност на плана от близо 53 милиона лева с Данък добавена стойност и Пазарджик-Белово на стойност 43 милиона лева с Данък добавена стойност. „ Магистралите са кръвоносната система на една страна, само че значими са и второкласните, третокласните и четвъртокласните пътища. Затова през миналия мандат бяха вложени над 173 милиона лв. за възстановяване на пътната мрежа в Пазарджик и региона, а в този момент залагаме в програмата си да ремонтираме още 110 километра в района “, съобщи претендентът за депутат, лидер на листата на ГЕРБ в 13 МИР Пазарджик и вицепремиер Екатерина Захариева.
Кандидатът за депутат, лидер на листата на ГЕРБ в 14 МИР Перник и министър на финансите Кирил Ананиев добави, че в последните години във фокуса на държавното управление бе смяната на образа на дребните обитаеми места с построяването на пътища, възстановяване на водопроводна система, поправки на учебни заведения, детски градини, читалища, както и на храмове.
„ За нас всеки човек е значим, по тази причина продължаваме да работим за още по-добро бъдеще в България “, добави водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР