"Нека гледаме Украйна и да не допускаме никога България да

...
"Нека гледаме Украйна и да не допускаме никога България да
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Украйна е една разпадаща се американска колония

"Нека гледаме Украйна и да не позволяваме в никакъв случай България да стане като нея ", съобщи водачът на "Възраждане "

Защо Украйна постави черен щемпел на Костадин Костадинов?

"Това, което ми споделиха на границата е, че, съгласно информация от българското разузнаване, съм бил ръководител на проруска партия и надлежно заради това би трябвало да получа черен щемпел. Когато се прибрах, първата ми работа беше да желая среща с украинския дипломат. Той ми отхвърли изрично ", сподели водачът на "Възраждане " Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR " по.

"Възраждане " е единствената пробългарска партия в Народното събрание - тази, която пази единствено и само българските национални ползи ", съобщи той.

Костадинов посочи, че "Възраждане " е най-проверяваната политическа организация - за последните 4 години и половина партията има 11 одита.

Лидерът на "Възраждане " разяснява и по какъв начин ще се отразят на Българиясанкциите, наложени поради войната в Украйна.

"Санкциите вредят на България. Самият министър-председател поддържа нашето мнение, въпреки и след 1 седмица. Когато ние казахме, че тези глобите ще навредят на българската стопанска система и българските жители, той уточни, че би трябвало да бъдем водачи и да не се снишаваме ", посочи Костадинов.

Лидерът на "Възраждане " не пропусна да означи, че Русия към този момент е определила България като неприятелска страна.

"България няма друга роля в този спор, с изключение на посредническа. Ние сме страната в Европейски Съюз и НАТО, която има най-близки исторически и кръвни връзки и с Русия, и с Украйна. Какво се случи в този момент - турците станаха медиаторите сред украинците и турците. Ние трябваше да сме този медиатор - да използваме контактите и дипломацията ни, с цел да бъдем медиатори, а не да разгаряме огъня ", акцентира Костадинов.

Според него България не се оправя до момента със задачата да отбрани сънародниците ни в Украйна.

Запитан какво е пропуснала България към спора с Украйна, той сподели: "Пропуснахме историческия късмет да покажем, че България е свободна страна, която пази своите ползи и жители ".

Лидерът на "Възраждане " изрази мнение, че външната политика на България се написа от американското посолство, а страната ни не може да дефинира какъв е националният ѝ интерес.

"Нека гледаме Украйна и да не позволяваме в никакъв случай България да стане като нея. Украйна е една разпадаща се американска колония, в която американската политика докара локалния политически хайлайф до самоубийствени решения, от които сега страда цялото им поданство ", приключи Костадинов.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР