Нека да видим какво ще се разберат колегите и тогава

...
Нека да видим какво ще се разберат колегите и тогава
Коментари Харесай

Христо Иванов: Всеки път като видя колко се дразни Радев – знам, че сме на прав път

Нека да забележим какво ще се схванат сътрудниците и тогава ще разясняваме. Имаме план с Политическа партия и той е обвързван с Правосъдие за всеки. За нас е по-добре, това което ще подсигурява резултат. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народно събрание Христо Иванов във връзка работата на конституционната комисия в

Нека да забележим по какъв начин Конституционната комисия ще си провежда работата, знаете, че не съм член, сподели още той.

По думите му не се чакат разногласия във връзка измененията в Конституцията.

„ Всеки път, когато видя какъв брой се нервира президентът, че има постоянно държавно управление, което следва нашите цели, се увещавам, че сме на прав път. За мен значимото е един документ и той е за депутинизация на страната ни. Това ръководство служи на целите, заложени в него и щом президентът реагира нервно, то сме на прав път. Г-н Радев избра да застане в най-ретроградните позиции и бих споделил, че заплашва националната сигурност. Русия работи за това в района да настане безпорядък, да възцари правото на мощния, а не на интернационалния ред. Той се държи като човек в акция, вместо да се държи като обединител на нацията. Това е очевидното държание на човек, който търси метод да разшири своето въздействие и се пробва да влезе на политическия терен “, сподели още Иванов.

Според него е значимо след началото на войната кой къде седи по тази тематика. „ Ние слугуваме на целите, които са регистрирани в документа за депутинизация, това се вижда. Престижът на една компания, която е част на съветския инструментариум за въздействие – не знам по какъв начин се мери, сподели той във връзка позицията на „ Лукойл “, че към тях са отправени голословни обвинявания.

Христо Иванов съобщи, че не е изгубил вярата, че Русия в миналото ще се върне на пътя на дипломацията.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР