Нека да видим какви ще са нагласите на тези, които

...
Нека да видим какви ще са нагласите на тези, които
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Не очаква нищо от „Продължаваме промяната“

Нека да забележим какви ще са настройките на тези, които ще вършат държавно управление. Нашата цел не е да влезем във властта непременно. За Възраждане властта не е самоцел, а средство за реализиране на задачата. Това съобщи водачът на Възраждане Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия.

По думите му не се вижда политическа мощ, която да декларира диалог за планове в настояванията на „ Възраждане “. Ние ще предложим това, което считаме за значимо – реализиране на цялостно нормализация в живота, унищожаване на всички коронавирус ограничения, ограничавания, зелен документ и щадящите проби за децата, изясни Костадинов.

Той не вижда нищо съответно, което „ Продължаваме промяната “ да са споделили, с цел да ги поддържат за съставянето на държавно управление. „ Възраждане “ има за цел да ръководи независимо страната и да носи отговорността за ръководството на страната. Костадинов е на мнение, че американският дипломат у нас дефинира кой да бъде ръководещ в страната.

„ Възраждане “ към момента не са канени на диалог за сформиране на кабинет, само че всички зависи от това коя партия ги кани.

Той уточни, че гласуването в чужбина е извънредно значимо, тъй като не може да се разреши жестоко вмешателство на Турция във вътрешните работи на България.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР