Нека да се извади всичко за ЧЕЗ. Това каза в

...
Нека да се извади всичко за ЧЕЗ. Това каза в
Коментари Харесай

Нека всичко за ЧЕЗ се извади наяве, призова Борисов

Нека да се извади всичко за ЧЕЗ. Това сподели при започване на държавното съвещание министър-председателят Бойко Борисов.

„ Подкрепихме Анкетната комисия за ЧЕЗ в Народното събрание, тъй че госпожа Петкова и сдруженията - да се извади всичко през годините, тъй като от изявлението през вчерашния ден разбрах, че аз не ги обичам. Довчера опозицията ме обвиняваше, че ги обичам и че през годините аз съм им пречил “, разяснява Борисов, представен от " Фокус ".

„ Не сме пречили на никого, а сме желали електроразпределителните сдружения да си съблюдават договорите и уговорките, в резултат на което сме им пращали инспекции на всички, и на трите енергоразпределителни сдружения. Има санкции в това число, ДКЕВР е взимал връзки тогава, прокуратурата “, сподели още той.

Премиерът прикани да се покаже, че не става въпрос за харесване и нехаресване, а за извършване на задължения.

" Аутсорсването на дейностите им през годините и за какви пари ставаше въпрос, не влагаха задоволително в електропреностната и разпределителна системата, което им е ангажимент “, разясни Борисов.

„ Нека в Народното събрание всичко да стане ясно. От управлението на ЧЕЗ през вчерашния ден това, което разбрах, че единственият незаподозрян съм аз, тъй като не ги одобрявам. Няма по какъв начин тогава да имам общо с тази договорка. Оттук нататък - Дончев, Горанов и Петкова, направете с юристите на своите министерства доста явен проект и тактика. Хубаво е, че и тази комисия я има, да се отработи, с цел да може тази операция на обществото най-сетне да се отстрани “, добави министър-председателят.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР