Нека да изчакаме резултатите. Искам да благодаря на всички българи,

...
Нека да изчакаме резултатите. Искам да благодаря на всички българи,
Коментари Харесай

Каракачанов, ВМРО: Има два варианта - да надделее егоизмът и борбата за власт, или здравият разум и грижата за хората

" Нека да изчакаме резултатите. Искам да благодаря на всички българи, които излязоха да гласоподават в пандемията и в неприятното време, те опровергаха доста социалистически изследвания. Благодаря и на тези, които поддържаха Вътрешна македонска революционна организация за нейната патриотична политика. Има два разновидността оттук насетне - единият е да надделее егоизма и битката за власт, което го гледаме 31 години в демократична България, а другият е да надделее здравия разсъдък и грижата за хората. Това сподели водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов пред БТВ.

Той не се ангажира с кого биха се коалирали в новото държавно управление. " Ако надделее второто - мисля, че партиите, които дефинира народа, би трябвало да намерят общ език по съществени тематики - коронавирус рецесията, икономическата рецесия след ковида, демографската злополука, циганизацията на нашето общество, приходите и други ", сподели още Каракачанов.

" Но, в случай че българските политически водачи в одеве определения парламент решат да се вършат на забавни, няма да забележим нищо ново ", добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР