Нека да бъдем честни, понякога сами сме си врагове. Прекалено

...
Нека да бъдем честни, понякога сами сме си врагове. Прекалено
Коментари Харесай

5 неща, които правите, а ви саботират

Нека да бъдем почтени, от време на време сами сме си врагове. Прекалено постоянно се сблъскваме със личните си условия. Някои неточности са неизбежни, без значение какъв брой старания и време сме посветили. Други врагове на триумфа са мързелът, забързаността, неналичието на еластичност, арогантността. Този лист може да бъде удължен.

Ако желаете да бъдете една по-добра версия на себе си, обмислете предприемането на коригиращи държанието дейности. Ето кои са признаците, които би трябвало да елиминирате:

1. Сравнявате се с другите

Живеем в хипеконкурентна среда, която може да пречупи даже най-стабилното его. Щетите са неизбежни, в случай че непрекъснато се съпоставяме с другите и следваме техните стандарти.

За оптимален триумф, пробвайте се да се откъснете от света и да се фокусирате върху себе си.

2. Рискът ви плаши - непрекъснато си поставяйте провокации

След като сте постигнали прочут триумф, елементарно е да се отпуснете и да останете в удобната зона. Този комфорт обаче ви лимитира. Успелите хора не престават да уголемяват своите хоризонти и не се плашат от граници. Миналите триумфи са значими за бъдещия триумф. Не бъдете разколебани пред неуспеха. Понякога да поемеш риск значи, че се отправяш на странствуване и е допустимо да паднеш по лице. Тази провали обаче носят доста поучения.

3. Губите борбата с разсейващите детайли в околната среда

Ежедневието предлага безконечен поток от дразнители, които са способни да ви разсеят от стремежи път. Смартфонът е образец за това. Той е идеално средство за повишение на продуктивността, само че и там се крият доста клопки – да вземем за пример обществените мрежи.

Създайте проект. След като отметнете една сложена цел, наградете се с няколко минути разглеждане на постове или пък сърфиране из интернет.

4.Бездействие

Разсейването и отлагането са като белезници, които ви държат надалеч от фантазиите ви. Не е задоволително да скриете телефона си, в случай че не седнете и не започнете да работите. Част от повода, заради която отлагаме, е, че гледаме огромни планове, само че не знаем от кое място да стартираме. Нарушете този метод на деяние. Раздробете реализирането на задачата на по-малки стъпки. Дори делегирайте част от дилемите на други.

5. Нежелание да оставите в историята предишните неточности

Не бъдете неприятни към себе си. По пътя на реализирането на една цел е допустимо да вършиме неточности. Нека те не ви карат да се отказвате. /profit.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР