Нека бъдем честни - алармата има само едно предназначение -

...
Нека бъдем честни - алармата има само едно предназначение -
Коментари Харесай

Как да нагласим алармата така, че да не събудим околните?

Нека бъдем почтени - алармата има единствено едно предопределение - да ни разсъни, с цел да не закъснеем. Ерата на смарт телефоните сносно наложи навика тази функционалност съвсем без изключения да бъде неизменима част от функционалностите на всяко едно устройство.

Но хибридният метод на работа, другите графици и куп други детайлности ни карат да си задаваме един и въпрос: по какъв начин да нагласим алармата на телефона по този начин, че въпреки всичко да разсъни единствено нас, а не и всичко спящо в близост.  

Трябва да бъдем почтени: дали ще изберете особено селекциониран за това звук или някое музикално парче, въпреки всичко не би трябвало да подценявате евентуалните проблеми, в случай че въпреки всичко не чуете алармата и закъснеете. Ето за какво, може би би трябвало да изпробвате да дублирате функционалността на някое от портативните си устройства.

Ако да вземем за пример заспивате със слушалки и те остават с вас през цялата нощ (или най-малко покрай нощното ви шкафче), един от разновидностите е да пренасочите алармата към тях. За iPhone това най-лесно се случва, като зададете нов автоматизиран развой посредством Create Personal Automation -> Alarm -> Existing и извършите своите настройки.  

След това от приложението Clock изберете алармата, която сте персонализирали, и на Sound изберете None. Това би трябвало да пренасочи алармата към слушалките и да се надявате те да не изчезнат в сюблимния миг призори, осведоми hicomm.bg.  

Втората ви алтернатива е да се доверите на умния си часовник или тракер. Този вид устройства употребяват тактилна технология, с цел да ви разсънва всяка заран, и няма да се постанова да обезпокоявате близките със звука на алармата. След като направете нужните настройки, не забравяйте да поставите устройството си в беззвучен режим, тъй като, в случай че не го извършите, алармата ще отекне в тишината.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР