Нежната половинка от най-актуалната двойка в арт гилдията, Стефания Кочева,

...
Нежната половинка от най-актуалната двойка в арт гилдията, Стефания Кочева,
Коментари Харесай

Знойното гадже на номиниран за Оскар българин излиза на сцената на Сълза и смях

Нежната половинка от най-актуалната двойка в арт гилдията, Стефания Кочева , е в прослойка на най-новата театрална режисура - " За първи път ", чиято премиера е планувана за 7 февруари в спектакъл " Сълза и смях ".

В последните няколко месеца ползата към Стефания се увеличи, откакто стана ясно, че тъкмо тя е новата половинка на номинирания за " Оскар " Тео Ушев. Двамата се появиха на разположение на откриването на фестивала " Синелибри " в НДК през октомври и провокираха същински взрив. Най-малкото тъй като разликата посред им е цели 17 години.

 

" Стефания несъмнено е в креативен напредък, откогато Тео Ушев се появи в живота й. Двамата се носят на крилете на любовта. Обич огромна са! ", издават театрали.

Останалите функции в " За първи път " са поверени на неподражаемата Албена Михова, Васил Драганов и Роберт Янакиев, издават от Продуцентска къща " Креатива ", която стои и зад редица сполучливи европейски турнета на " Комиците ", " Сигнал " и починалата към този момент Стоянка Мутафова.

Автор и режисьор на новия театър е Орлин Дяков, а билетите към този момент се продават на касите на " Сълза и смях ". "

Всеки човек може да открие нещо за себе си за първи път гледайки театрално зрелище. А когато актьорите са Алб ена Михова, Стефания Кочева, Васил Драганов и Роберт Янакиев може да е сигурен, че ще го разсмеят и развълнуват до сълзи ", анонсират продуцентите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР