Неизвестно лице е стреляло по журналиста Питър де Фрийз, който

...
Неизвестно лице е стреляло по журналиста Питър де Фрийз, който
Коментари Харесай

Простреляха журналист в Амстердам - има задържан

Неизвестно лице е стреляло по журналиста Питър де Фрийз, който е съществено ранен и откаран в болница, оповестиха международните осведомителни организации.

" Питър де Фрийз е прострелян. Той е откаран в болница със съществени пострадвания. Детективите са почнали огромно следствие ", се споделя в известие на полицията.

Журналистът е бил поканен като посетител в телевизионна стратегия. Стрелбата е открита на улицата, откакто той е напуснал студиото. Очевидци настояват, че са чули най-малко пет изстрела, като един патрон е улучил главата на журналиста.

Според източници на една от автомагистралите покрай Амстердам полицията е задържала човек, който е обвинен за присъединяване в нападението.

Де Фрийз е прочут престъпен проверяващ публицист, който е свидетелствал в съда като специалист по редица наказателни каузи.

Бил е под полицейска отбрана от много време. Той твърди, че е в " черния лист " на водача на незаконния картел " Ангелите на гибелта " Ридуан Тахи, който беше задържан през 2019 година в Обединените арабски емирства и по-късно екстрадиран в Нидерландия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР