Неизвестни руснаци са извършили серия от нападения с коктейли Молотов

...
Неизвестни руснаци са извършили серия от нападения с коктейли Молотов
Коментари Харесай

Руснаци нападали с коктейли Молотов военни окръжия

Неизвестни руснаци са направили серия от набези с коктейли " Молотов " против военни окръжия в цялата страна през този месец.

Това разкри Институтът за проучване на войната в последната си оценка на спора.

Според негови специалисти акциите евентуално са в символ на митинг против скрита готовност.
 Сенатът на Съединени американски щати утвърди $40 милиарда помощ за Украйна
Сенатът на Съединени американски щати утвърди $40 милиарда помощ за Украйна

Шумър: Сенатът към този момент може да каже на украинския народ, че помощта е на път, същинска, забележителна помощ, която може да подсигурява победа

Руските медии и локалните канали на Telegram оповестяват за умишлени палежи на военни комисариати в три обитаеми места в Московска област, само че и в Омск, Волгоград, Рязан и Ханти-Мансийския самостоятелен окръг в интервала от 4 до 18 май .

Заместник-началникът на основната оперативна работа на Генералния щаб на Украйна Олексий Громов съобщи, че има минимум 12 случая на умишлени палежи против военни комисариати общо и пет през предходната седмица.

Руски чиновници са заловили двама 16-годишни младежи на мястото на престъплението в едно от обитаемоте места в Московска област, което допуска, че за нападенията против военните комисариати евентуално са виновни съветски жители.
 Байдън праща артилерия и радари в Украйна
Байдън праща артилерия и радари в Украйна

Белият дом ускорява помоща за Киев

От началото на войната има доста известия за неприятен морал в съветските сили, като съгласно известията някои от тях са изоставили оборудването си и са избягали от бойното поле, а други въобще са отказали да се бият или даже са почнали правосъдни дейности против изпращането им в Украйна.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР