Неизвестни лица са открили огън по време на концерт в

...
Неизвестни лица са открили огън по време на концерт в
Коментари Харесай

Стрелба и пожар в концертна зала близо до Москва

Неизвестни лица са разкрили огън по време на концерт в концертната зала " Крокус сити хол " в Красногорск в Подмосковието, предадоха международните организации.

Започнала е евакуация на хората.

По предварителни данни стрелбата може да е била осъществена с автомат. Засега информацията за възможни потърпевши се прецизира, съобщи ТАСС.

Съобщава се обаче за избухнал пожар, а преди този момент е отекнала и детонация, показват Ройтерс и РИА Новости. Двете организации прибавят, че минимум трима души в камуфлажни облекла са почнали стрелбата в концертната зала, оповестява Българска телеграфна агенция.

По време на случая в залата е свирела групата " Пикник ". Музикантите са били евакуирани невредими.

Към мястото са се насочили профилирани служби и полицията.

Асошиейтед прес разяснява, че " Крокус сити хол " е огромна концертна зала в западните околности на съветската столица. Концертната зала се намирала в огромен мол, добавя организацията и споделя, че видеа, качени в съветски приложения за замяна на известия в действително време, демонстрират черен пушек да се издига над постройката.

An act of terrorism reported in the Luxury megastore Crocus city Hall in Moscow. Shooting and explosions. At least 12 Russians killed.
Let it burn.
— Ukraine Front Line (@EuromaidanPR)
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР