Неизвестни лица са изпратили на президента на САЩ Доналд Тръмп

...
Неизвестни лица са изпратили на президента на САЩ Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Извънредно! Опит за убийство срещу Доналд Тръмп!

Неизвестни лица са изпратили на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп колет с мощна отрова рицин, съгласно източници в правоохранителните органи.

Според CNN пакетът е прихванат от чиновниците на реда по-рано тази седмица.

Наличието на рицин е доказано с два теста. Цялата поща се ревизира отвън резиденцията на американския водач, преди да бъде доставена в Белия дом.

ФБР и американската секретна работа започнаха следствие.

Според "Ню Йорк Таймс " не би могло да става дума за пакет, а за плик.

ФБР удостовери, че "разследва съмнително писмо, изпратено на пощенския адрес на американско държавно оборудване ". Според бюрото в този момент "няма опасност за публичната сигурност ".

Рицинът е отровно вещество, получено от рицинови зърна. При усвояване може да аргументи гадене, повръщане, вътрешно кървене, органна непълнота и гибел.

През 2014 година американец, наказан за изпращане на писма с рицин до американския президент Барак Обама, беше наказан на 25 години затвор.

През 2018 година чиновниците в пощенската работа в Пентагона откриха рицин в две колета, пристигнали във ведомството.

Пакети със следи от рицин също бяха изпратени до Белия дом. Бившият американски боен Клайд Алън III призна, че е изпращал писма с отрова освен до Белия дом и Пентагона, само че и до съветския президент Владимир Путин и кралица Елизабет II от Англия.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР