Неизвестен засега нападател е хвърлил взривно устройство на територията на

...
Неизвестен засега нападател е хвърлил взривно устройство на територията на
Коментари Харесай

Граната е хвърлена по посолството на САЩ в Черна гора

Неизвестен към този момент нападател е хвърлил взривно устройство на територията на посолството на Съединени американски щати в Черна гора, заяви Би Би Си. Предполага се, че това е ръчна граната, а след гърмежа нападателят се е самоубил, считат от държавното управление в Подгорица.

Няма потърпевши от случая, станал към среднощ. Посолството е сложено в режим на засилена сигурност и жителите са посъветвани да стоят надалеч от комплекса.

Високопоставен източник на " Ню Йорк таймс " от Държавния департамент на Съединени американски щати споделя, че не знаят какви са претекстовете за нападението.

Охранител от непосредствен състезателен център споделя през Агенция " Франс прес ", че е чул две поредни детонации, полицията е пристигнала бързо и тялото на нападателя е било отнесено.

Черна гора е самостоятелна от малко повече от 10 години и от част от федерация със Сърбия се трансформира в страна с покана за участие в НАТО. Последните парламентарни избори бяха белязани с разкриването на скрит план от съветски и сръбски националисти за осъществяване на въоръжен прелом за да се попречи на страната да влезе в алианса.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР