Неизвестен е писал в тефтерчето за рушвети на кметицата на

...
Неизвестен е писал в тефтерчето за рушвети на кметицата на
Коментари Харесай

Извънредна новина по делото на Иванчева! В тефтерчето ѝ за рушвети...

Неизвестен е писал в тефтерчето за рушвети на кметицата на " Младост " Десислава Иванчева.   Това откри графологична експертиза, резултатите от която бяха обявени през днешния ден в съда, предава Канал 3.

Това е и последното доказателство преди да стартира финалната фаза от делото по обвиняване във взимане на рушвет. Съдът реши да изследва чий е почеркът, като съгласно прокуратурата той може да е на Петко Дюлгеров, който е другият обвинен. 

За бележника на Иванчева стана ясно през август, когато прокуратурата оповести детайлности от обвиняванията към нея, заместничката й Биляна Петрова и някогашният кмет на софийския квартал Петко Дюлгеров. Тогава бе посочено, че измежду движимостите в чантата й при ареста е открит бял бележник. От него бе представен и запис със наличие.
 



ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР