Неизвестен член на първия тим в Пари Сен Жермен разкри

...
Неизвестен член на първия тим в Пари Сен Жермен разкри
Коментари Харесай

Играч от ПСЖ, пожелал анонимност: Отдъхнахме, Неймар остава

Неизвестен член на първия отбор в Пари Сен Жермен разкри пред френската медия RMC Sport, че най-скъпият футболист в историята – Неймар да Силва – остава в редиците на френския първенец за новия сезон.

Барселона и Реал Мадрид до последно водеха договаряния за привличането на 27-годишния нападател, който единствено преди две години извървя пътя от „ Камп Ноу” до „ Парк де Пренс” против рекордните 222 милиона евро. По-рано през лятото футболистът даде ясно да се разбере, че не се усеща благополучен от престоя си в ПСЖ и съжалява за решението да напусне Барса.

Нито каталунците, нито „ белия балет” съумяха да намерят общ език с ПСЖ по отношение на възможна договорка. Така Неймар най-малко към този момент остава във френския гранд, а явно тази информация е спусната и до неговите съиграчи.

„ Това беше облекчение. Беше значимо за плана и на първо място ни попречи да подсилим Барселона. По-добре е да играеш паралелно с един леко ядосан Неймар, в сравнение с против Неймар в топ форма”, съобщи пред RMC Sport поискалият анонимност футболист.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР