Неизменно до нея бяха мъжът ѝ Филип и малката им

...
Неизменно до нея бяха мъжът ѝ Филип и малката им
Коментари Харесай

Блясък и изящество на рождения ден на Мис България Свят 2017 Вероника Стефанова


Неизменно до нея бяха мъжът ѝ Филип и дребната им дъщеричка Анжела, облечена в приказна ангелска рокля. Мис България 2017 пък изглеждаше ослепително в изящна черно-бяла рокля. Тя не спря да получава честитки и дарове от самото начало. Прекрасната усмивка на най-красивата рожденичка бе толкоз заразителна, че всички сияеха от благополучие. Гостите се любуваха на неповторимо градинско празненство с музика и доста изненади.

Прелестната Вероника не пропусна да благодари на обичаните си хора, като стартира от своята майка, която ѝ е дала най-ценния подарък – живота. Тя благодари и на своята огромна обич – мъжа си Филип – за това, че трансформира всеки един момент от живота им в приказка. Специално благодари и на дребната Анжела, че тя е нейна сбъдната фантазия и като такава цялостни сърцето ѝ с благополучие даже единствено с наличието си. Не на последно място, Вероника благодари на всички близки и другари за страхотните пожелания, за луксозните изненади, за споделените мигове и за любовта, която ѝ подаряват.

Вероника показа, че това е най-хубавият ѝ от всички рождени дни до момента, тъй като след карантинната изолираност най-сетне е дружно с всички хора, които обича. А най-най-любимите ѝ хора Филип и Анжела са непроменяемо до нея, с цел да изпълнят освен деня, само че и целия ѝ живот с всичко, от което се нуждае – доста обич, благополучие и смисъл.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР