Неизлечимо болно бебе в центъра на съдебна битка, включваща нейните

...
Неизлечимо болно бебе в центъра на съдебна битка, включваща нейните
Коментари Харесай

Инди Грегъри, болно бебе в центъра на съдебна битка във Великобритания, умира

Неизлечимо болно бебе в центъра на правосъдна борба, включваща нейните родители, английски здравни чиновници и Италианското държавно управление умря

От Associated Press, 13 ноември 2023 година, 3:36 ч.

ЛОНДОН -- Неизлечимо болно бебе в центъра на правосъдна борба, включваща нейните родители, английските здравни чиновници и италианското държавно управление са умряли, група, подкрепяща фамилията й, сподели в понеделник,

Christian Concern сподели, че Инди Грегъри е умряла в приют в понеделник сутринта след нея животоподдържащата система беше спряна в неделя.

8-месечното бебе е претърпяло мозъчно увреждане вследствие на рядко положение, известно като митохондриална болест.

Нейните лекари споделиха, че апаратът й би трябвало да бъде отстранен, с цел да може да почине в болница или приют. Родителите й, Дийн Грегъри и Клеър Станифорт, се бориха да продължат поддържането на живота с вярата, че пробните лекувания могат да удължат живота й. Италианското държавно управление е поискало позволение тя да бъде лекувана в детската болница Bambino Gesu в Рим и даже е дало на бебето италианско поданство. от заобикалящата я среда и страдаше и трябваше да бъде оставена да почине умерено. Повтарящите се правни опити, подкрепени от Christian Concern, бяха отхвърлени от английските съдии.

Случаят е последният от поредност правни разногласия в Обединеното кралство сред родители и лекари върху лекуването на неизлечимо заболели деца. Британските съдии неведнъж са заставали на страната на лекарите в случаите, когато най-хубавият интерес на детето има преимущество, даже в случай че родителите възразяват против оферти курс на лекуване.

В петък, Съдията от Апелативния съд Питър Джаксън сподели, че лекарите, които се грижат за Инди и други сериозно заболели деца, са били сложени в „ извънредно предизвикателна “ позиция от правосъдната борба и осъди това, което той разказа като „ манипулативна тактичност за правосъдни разногласия “, предопределена да осуети разпорежданията, направени от съдиите след деликатни внимание.

Свързани тематики < h2 class= " KuBv lFzl GbVC HkWF HfYh kGyA SwCr " > Водещи истории
Източник: abcnews.go.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР