Неиздаваната до момента песен на незабравимия Джордж Майкъл “This Is

...
Неиздаваната до момента песен на незабравимия Джордж Майкъл “This Is
Коментари Харесай

Пуснаха нечувана песен на покойния Джордж Майкъл (ВИДЕО)

Неиздаваната досега ария на незабравимия Джордж Майкъл “This Is How (We Want You To Get High) ” обезпечава съвършен край на идния филм “Последната Коледа ”.

Саундтракът към лентата “Last Christmas ” е с най-великите песни на именития музикант.

35 години след емблематичния сингъл “Last Christmas ” милионите почитатели на Джордж Майкъл по целия свят ще се насладят на още празнична музика от великия музикант.

Съавтор и копродуцент на “This Is How (We Want You to Get High) ” е самият Джордж Майкъл с присъединяване на дългогодишния си помощник Джеймс Джакман.

Приповдигнатото фънки парче, което е на път да се трансформира в класика, има съблазнителния жанр и мелодия на Джордж Майкъл, които ще развълнуват правилните му почитатели и ще наелектризират напълно нова аудитория.

В текста, написан напълно от именития артист, си проличава, че той се ангажира с недъзите на обществото с присъщата за него бленда от самоирония и килнат комизъм.

Работата по песента “This is How (We Want You to Get High) ” стартира при започване на 2012. Впоследствие парчето е създадено и записано по време на няколко сесии в Air Studios в Лондон, преди да бъдат добавени финалните линии в края на 2015 при финалните студийни записи на Джордж Майкъл.

Със зареждащата си осцилация и социално-осъзнато обръщение, “This is How (We Want You to Get High) ” е иделният свършек на новата сантиментална комедия “Последната Коледа ”. Филмът е въодушевен от едноименния шлагер на Wham!, а саундтракът към него включва три сингъла на Wham! и 12 от най-великите песни от соловата кариера на Джордж Майкъл. Режисьорът на “Последната Коледа ” Пол Фийг разказва кино лентата като “любовно писмо до Джордж ”.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР