Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и

...
Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и
Коментари Харесай

Руски депутат: Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и Румъния

Неизбежно е да стигнем границите на Полша, Словакия, Унгария и Румъния.

Това разгласи съветският народен представител и някогашен пълководец в Южния боен окръг на Русия Андрей Гурульов, представен от.

" Уверен съм, че главната ни задача е войските ни да доближат границите на Полша, Словакия, Унгария и Румъния. Това е неизбежно. Няма различен вид. Въпросът е единствено по кое време ще се случи. Да, въпросът опира до сили и средства. Да, въпросът опира до производството. Но е неизбежно. Просто ще отнеме повече или по-малко време ".

Малко по-рано Гурульов прикани " да не се избързва " с изводите след съветското евакуиране от Херсон.

" Нека забележим по какъв начин ще се развият нещата. За страдание не се отразява задоволително в съветския ефир, поради събитията в Херсон, триумфите, които последователно реализираме посредством деелектрификацията на Украйна. Това са много съществени триумфи. Водят до съществени последици. Ако към този момент през ноември времето е релативно топло, в това число и в Украйна, убеждавам ви, че след неповече от две-три седмици ще има температури под нулата. Ще бъде доста неприятно във всички огромни градове и в дребните също. На процедура в цяла Украйна ".

Според Гурульов точно посредством унищожаването на основни енергийни обекти Русия ще реализира амбициозните си завоевателни цели.

„ Изтеглянето на съветските войски не трансформира статута на Херсонска област “

Изтеглянето на съветските сили от украинския град Херсон няма да промени статута на Херсонска област, чието анексиране Русия разгласи през септември, сподели в петък представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Българска телеграфна агенция.

Херсонска област е " индивид на Руската федерация, статутът на този индивид е законово закрепен и избран. Тук не може да има никаква смяна ", добави представителят в отговор на журналистически въпрос, съобщи Ройтерс.

Той сподели, че Русия не съжалява за анексирането на Херсонска област и останалите три украински области.

По негови думи се работи за споразумяване на въпросите, които безпокоят Москва във връзка с зърнената договорка, чийто период изтича на 19 ноември.

Говорителят сподели, че има " взаимно схващане " във връзка с апелите на Русия Западът да отстрани " пречките " пред износа на съветски торове и зърно. " Преговорите и контактите не престават ", сподели Песков в миг, когато делегации на Русия и Съединени американски щати се приготвят да се срещнат в Женева за разискване на допустимо удължение на действието на зърнената договорка.

Въпреки продължаващите съветски офанзиви, украинският президент Володимир Зеленскинасърчи сънародниците си.

„ Всички ние към този момент усещаме приближаването на нашата победа. Защото резервираме единството си и знаем, че сме по право на нашата земя ", съобщи Володимир Зеленски във видеопослание, оповестено в профила му в обществените мрежи.

В същото време той признава за сложната обстановка в Донецк. „ Силата на съветските офанзиви не е намаляла. Няма да им позволим да пробият отбраната ни “, продължава той.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР