Неин автор е Георг Георгиев от ГЕРБ. Борисовата партия е

...
Неин автор е Георг Георгиев от ГЕРБ. Борисовата партия е
Коментари Харесай

Георг Георгиев с нова ”идея” в пленарна зала - да гласуваме по севернокорейски

Неин създател е Георг Георгиев от ГЕРБ. Борисовата партия е безапелационна, че машинното гласоподаване лимитира правото на жителите.

Мирослав Иванов от " Продължаваме Промяната " обаче е безапелационен: Правото на глас е изконно, само че истината е елементарна - свежда се до полезностите и морала на всеки един. 

" А обстоятелствата са потвърдили, че ГЕРБ доста постоянно изневерява на тези изконни полезности за гарантиране честността на вота ", уточни Иванов от Политическа партия и съобщи, че е попаднал на видеоклип, в който някогашен народен представител и някогашен кмет от ГЕРБ е поощрил партийните членове на ГЕРБ в секционните изборни комисии, които вършат бюлетините невалидни. 

" Дори необразованите имат право да гласоподават. Те имат право и да бъдат избирани. Няма тематика, по която да разсъждаваме. Следва да се стремим да почистваме процедурите, само че не и чрез ограничение правото на глас. Можем да забраним на хората да гласоподават - в случай че никой не гласоподава, решаваме казуса по севернокорейски. Не знам по какъв начин се вършат бюлетини невалидни. Вярвам, че моите сътрудници също ", прикани Георг Георгиев от ГЕРБ. 

Росен Костурков от Политическа партия пък даде концепция да се върне хартиената бюлетина, с цел да може и необразованите хора да гласоподават.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР