Негово всесветейшество Вселенския патриарх Вартоломей I е поздравил лидерът на

...
Негово всесветейшество Вселенския патриарх Вартоломей I е поздравил лидерът на
Коментари Харесай

Вселенският патриарх, европейски политици и министри поздравиха Борисов за рождения му ден

Негово всесветейшество Вселенския патриарх Вартоломей I е поздравил водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по случай рождения му ден на 13 юни. Поздравлението е от името на светата черква в Константинопол за „ изявения общественик и водач “.

„ По време на вашата работа като министър председател на България бяхте образец за отдадеността на службата към обществото. Визионерското ви водачество е извънредно значимо за градивната смяна, растежа и напредъка. Под вашите премислени упътвания България направи обилни крачки в разнообразни сфери, укрепвайки позицията на интернационалната сцена и заздравявайки връзките с ЕС… Нека вашият образец продължи да въодушевява и води България и вашите горди сънародници към вашия общ капацитет за разцвет. И дано откриете наслада в компанията на семейство и другари “, гласи писмото.

Лидерите на ПП-ДБ Кирил Петков, Христо Иванов и Атанас Атанасов поздравиха Бойко Борисов за рождения му ден.

Министърът на стопанската система Богдан Богданов и министърът на земеделието Кирил Вътев изпратиха приветствени адреси.  Председателят на ГЕРБ получи поздравления и от министъра на нововъведенията и растежа Милена Стойчева.

„ За мен е наслаждение да Ви поздравя по случай Вашия празник и да Ви пожелая, от мое име и от името на целия екип на Министерство на стопанската система и промишлеността здраве, обич и доста шанс “, написа Богданов.

„ Освен персонален празник, рожденият ден е и мотив за равносметка, в който начертава стъпките си към нови върхове. Вие сте в най-хубавата и продуктивна възраст, когато концепциите се трансформират в действителност, а знанията дават своя плод “, написа пък Вътев.

„ Искрено имам вяра, че Вашите персонални качества ще способстват и отсега нататък за благоденствието и просперитета на Република България! “

Както всяка година, водачът на ГЕРБ получи поздравления и от Европейската национална партия и голям брой европейски политици.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР