Неговият антиутопичен роман Пророческа песен“ изследва какво се случва, когато

...
Неговият антиутопичен роман Пророческа песен“ изследва какво се случва, когато
Коментари Харесай

Носителят на наградата „Букър“ Пол Линч за бунтовете в Дъблин: Това винаги е под повърхността

Неговият антиутопичен разказ „ Пророческа ария “ изследва какво се случва, когато родината му се плъзне към авторитаризъм.

Когато го попитаха какво мисли за протестите в Ирландия, в които участваха десни детайли, Линч сподели: „ Както всички останали, бях учуден от това.

„ И в това време признавам истината, че този тип сила е постоянно там под повърхността и не написах тази книга, с цел да кажа съответно „ ето едно предизвестие “, написах книгата, с цел да дефинирам посланието, че нещата, които са в тази книга, се случват постоянно през вековете.

„ И може би би трябвало да задълбочим личните си отговори на този тип концепция. Но в това време какво се случваше в Дъблин? Е, знаете ли, можем да го преглеждаме като предизвестие, мисля, че би трябвало да приемем, че е предизвестие. “

Линч сподели също, че „ ясно не е политически романист “ и книгата му в действителност е за „ тъга “, защото споделя историята на жена, чийто брачен партньор е отведен от новосформираната ирландска загадка полиция.

Той...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР