Неговите успехи в модната индустрия са забележителни, дрехите му се

...
Неговите успехи в модната индустрия са забележителни, дрехите му се
Коментари Харесай

Повод за гордост: австрийски дизайнер с български корени е сред големите имена в света на модата

Неговите триумфи в стилната промишленост са забележителни, облеклата му се продават в едни от най-големите магазини и са избор на не една и две звезди.

Кореспондентът на Миа Сантова ни среща с Петър Петров - австрийски дизайнер с български корени, който е към този момент е измежду огромните имена в света на модата. Запознайте се с него във видеото.

Отраства със основаването на облекла още от дете – огромна част от детството си прекарва със своята майка, която е шивачка. Тя продължава да му дава своите скъпи препоръки и до през днешния ден.

Винаги ми е било забавно да съдавам облекло. Тя ми помагаше с моделите във всички насоки. Без нея не бих могъл да съм там, където съм в този момент. Много решения се взеха от мен, само че без нейната безапелационна поддръжка не бих съумял.

Модата, която основава при започване на своята кариера, възприема като митинг против естетическите действителности в България.

Не е значимо облеклото да влезе в стаята, а индивидът да влезе в стаята, целият му контур да бъде забавен, грациозен, характерен.

Звездни дами, които всички познаваме и обичаме – Ан Хатауей, Емилия Кларк, Гуинет Полтроу, Джулия Робъртс, Джейн Фонда , носят носят неговите облекла.

Когато се случва нещо такова – огромна звезда да облече нашите костюми или рокли, естествено, това е удостоверение, че това, което сме основали, не е в неверната посока. Все отново тези хора имат метод към безусловно всичко.
 10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем  10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем  10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем  10 цитата за България и българите, които ни карат да се просълзим и гордеем
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР