Доналд Тръмп е изправен пред нови обвинения за опити да отмени резултатите от изборите през 2020 г.

...
Неговите поддръжници нахлуха в Капитолия на САЩ през януари 2021
Коментари Харесай

Неговите поддръжници нахлуха в Капитолия на САЩ през януари 2021 г. след резултатите.

Ройтерс съобщи, че той е обвинен в заговор за измама на САЩ, свидетели на подправяне и заговор срещу правата на американските граждани.

По-рано г-н Тръмп каза в своята платформа Truth Social: „Чувам, че полуделият Джак Смит, за да се намеси в президентските избори на 2024, ще изнесе още едно фалшиво обвинение срещу любимия ви президент, мен, в 17:00 часа.

„Защо не направиха това преди 2,5 години? Защо чакаха толкова дълго? Защото искаха да го поставят точно в средата на моята кампания. Прокурорско неправомерно поведение!"

Последните обвинения на г-н Тръмп добавят към продължаващите му правни неволи с неотдавнашните явявания в съда в Маями и Ню Йорк.

Доналд Тръмп казва, че очаква да бъде повдигнат нови обвинения за опити за отмяна на резултатите от изборите през 2020 г.

В Маями г-н Тръмп се призна за невинен по обвиненията, че незаконно е съхранявал документи за национална сигурност, когато е напускал поста си и е излъгал служители , опитвайки се да ги възстанови.

Той също се пледира за невинен в Ню Йорк по 37 обвинения, свързани с фалшифициране на бизнес записи „с цел прикриване на вредна информация и незаконна дейност от американски избиратели преди и след изборите през 2016 г.“ .

Г-н Тръмп също води насрещно дело срещу Е. Джийн Карол, която твърди, че я е изнасилил през 90-те години - той беше признат за виновен в сексуално насилие и клевета срещу нея, но не и в изнасилване на г-жа Карол в гражданско дело.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР