Негови управляващи планети са Марс и Плутон, а в астрологията

...
Негови управляващи планети са Марс и Плутон, а в астрологията
Коментари Харесай

Защо всеки трябва да има по един Скорпион в живота си

Негови ръководещи планети са Марс и Плутон, а в астрологията е прочут като най-страстният зодиакален знак. Представяме ви знака на Скорпиона. Интензивен, тайнствен, трагичен, могъщ, само че и ликвидиращ съперника си единствено с един удар.

Като останалите 11 зодии и той има своите мощни и слаби страни. Но едно е несъмнено, всеки би трябвало да има в живота си по един Скорпион, ето за какво.

Ако съумеете да привлечете Скорпион в живота си, ще срещнете преданост и поддръжка в негово лице. Представителите на тази зодия са доста дейни, грижовни и гневно пазят тези, на които държат. С тях постоянно ще усещате поддръжка.

В едни взаимоотношения били те другарски или любовни, връзката е водеща. Добър комуникатор може да откриете в лицето на един Скорпион. Той ще ви изслуша деликатно и ще ви даде съвет. Не на последно място, постоянно ще откри метод да ви накара да се усмихнете с дребен жест или занимателна история, която ви опише.

Ако има представител в зодиака, който е със мощна вътрешен глас, то това е Скорпионът. Те освен усещат, в случай че някой не е откровен с тях, само че интуицията им постоянно ще им подскаже, в случай че обичаните им хора са тъжни. За да ви позволен до себе си ще им би трябвало повече време, по тази причина бъдете търпеливи. Не се опитвайте да ги заблудите, тъй като постоянно ще ви разкрият, в случай че не сте откровени с тях. Нямат потребност от подправено другарство.

Скорпионите помнят и най-малката детайлност за хората, които са част от живота им, даже от време на време да не го демонстрират. Ако някой наподобява по този начин, като че ли не ви обръща задоволително внимание, попитайте го дали инцидентно не е зодия Скорпион. И тъкмо когато минимум очаквате, той ще ви изненада с детайлност за вас, която е запомнил, без значение дали става въпрос за обичаната ви храна, книги, филми.

Родените под този зодиакален знак имат интензивна страст, което ги прави идеални за персонални и задълбочени диалози. В съкровен проект тази сензитивност се усеща по невероятен метод.

В любовен проект, те са едни от най-изобретателните сътрудници. Малките жестове, изненадите, които вършат към обичания човек са смислени, прочувствени, а от време на време и провокативни в положителния смисъл.

Когато желаете да споделите загадка, знайте, че Скорпионът е този, който ще я резервира единствено за себе си. На тях можете да се доверите и защото са грижовни, гневно пазят тези, на които държат, в това число и тайните им./az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР