Неговата управляваща планета е Уран, а камъните, които могат да

...
Неговата управляваща планета е Уран, а камъните, които могат да
Коментари Харесай

Защо всеки трябва да има по един Водолей в живота си

Неговата ръководеща планета е Уран, а камъните, които могат да му донесат шанс са гранат, циркон, опал, сапфир, аметист, лазурит. Знакът Водолей – носещ на родените под тази зодия мощно сантиментална страна, пристрастеност в любовта, само че от време на време и податливост към злословене, своенравие. Както всяка зодия, по този начин и тази има своите мощни и слаби страни.

Днес ще се фокусираме върху нейните позитивни качества и за какво всеки би трябвало да има по един Водолей в живота си.

Те са лоялни

Ако търсите правилен другар, то Водолеят е вашият човек. Винаги ще е до вас за поддръжка и в никакъв случай не би ви предал. Няма по какъв начин да не забележите техните дейности, с които ви споделят, че те са тук, за вас. Също по този начин може да разговаряте с часове на разнородни тематики, да споделите проблемите си и да получите положителни препоръки.

Тяхната обич е безусловна

Водолеите изпитват достоверна, същинска обич. Когато споделят, че обичат, това в действителност е по този начин. Идеята за подправената обич ги отвращава, тъй като не си падат по игричките.

Виждат по-добрата страна в хората

Ако доста хора са склонни да виждат негативните черти на индивида, представителите на този зодиакален знак гледат откъм светлата страна. Дори и в тези, които в даден миг са били против тях. Тази им линия, от време на време ги излага на риск от корист с доверието им. Но нещо, което би трябвало да знаете за Водолеите е, че те не си затварят очите за същинските планове на хората.

Винаги оптимисти

Казват, че човек би трябвало да се заобикаля с положително настроени хора. Въпреки проблемите, ежедневния стрес, в случай че има някой, който може да ви „ болести “ със своя оптимизъм, то това е Водолеят. Целеустремен, той не би разрешил на отрицателните аспекти от живота да го откажат от постигането на фантазиите си.

Ще ви поддържат, даже фантазиите ви да са луди

Водолеят постоянно ще бъде там, с цел да ви поддържа във вашите проекти, даже концепцията ви да се разминава с неговите разбирания. Докато други ще ви кажат, че фантазиите ви са сложни за реализиране, Водолеят ще ви насърчи да продължите да се движите напред.

Те са мечтатели

Водолеите имат фантазии и упоритости и хората не могат да ги спрат. Една от тях е да създадат света край себе си и този на скъпите им хора по-добър. Всеки се нуждае от подобен човек до себе си, нали?

Обичат заниманията

Ако сте имали под напрежение ден, незабавно си направете среща с Водолей. Само за няколко минути той ще повдигне духа ви и ще усъвършенства настроението ви. Без значение къде, по какъв начин, Водолеят носи усмивки и развлечение.

Източник: az-jenata.bg

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР