Неговата идея явно беше да провокира актрисата да нападне сегашните

...
Неговата идея явно беше да провокира актрисата да нападне сегашните
Коментари Харесай

Катето Евро: Живея с бившата на Сашо и детето им

Неговата концепция очевидно беше да предизвика актрисата да нападне сегашните ръководещи, които той надълбоко не харесва. Това обаче не се получи, тъй като Евро се оказа надалеч по-балансирана в оценката си за положението на страната и живота на българите сега. В центъра на диалога бяха проблемите с тока в софийските покрайнини, където живеят и двамата.

Катето Евро избълва мощна ругатня по тематиката и много плю по енергото, само че даде да се разбере, че не споделя крайното обезверение и тайните теории на Карбовски по тематиката. Актрисата също така разочарова журналиста, като описа, че си е поставила фотоволтаици за 20 бона, само че тъй като са по европейска стратегия, ще й върнат 15 хиляди.
Реклама
На Карбовски това му замириса на демократизъм, който той ненавижда повече от всичко и смени тематиката. Той обаче остана някак си удовлетворен от признанието на Катето Евро, която показа, че когато няма слънце, заплаща по 400 лв. сметка за ток. Карбовски удари на камък и в опита си да изкара сина й - Сашо Кадиев, пакостник. " Сашко няма да ме остави. Не е пакостник, почтен е ", отвърна актрисата. Тя искрено сподели и каква тъкмо е обстановката в фамилията: " Живея с някогашната му половинка в къщата, която направих за тях и детето. Той живее на квартира с новата половинка, с която ще се женят тази година ".

Катето Евро съобщи, че се надява да има още внуци. " Ивето ще ми роди ", сподели с убеденост актрисата. Най-големият удар за Карбовски обаче беше това, че Катерина Евро не споделя неговото извънредно негативно отношение към българската просвета. Противно на мнението му, че културата ни е в тежка рецесия, тя сподели тъкмо противоположното. " Имаме си просвета, имаме си театри и театрите са цялостни ", закова го Катето. Тя призна, че евентуално няма да има пенсия, с която да живее и ще играе, до момента в който може. От тона й обаче пролича, че тя не страда кой знае какъв брой от този факт.
Реклама
Колкото до разсъжденията на Карбовски, че изкуството ни не е, каквото би трябвало да бъде, Евро непосредствено го провокира да напише пиеса и да я сложи. " Няма да пиша пиеса, тъй като ненавиждам театъра. Колкото пъти съм направил нещо в театъра, ме гонят с ритници ", съобщи ядосано Карбовски. " Така ли? Ами несъмнено нещо гадно си направил ", затапи го Катерина Евро.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР