Нефтохимик отново ще посреща съперниците си пред бургаска публика. Шейховете

...
Нефтохимик отново ще посреща съперниците си пред бургаска публика. Шейховете
Коментари Харесай

Нефтохимик се връща в Бургас

Нефтохимик още веднъж ще посреща противниците си пред бургаска аудитория. " Шейховете " ще домакинстват на родния си стадион " Лазур ", който към този момент ще се назовава " FBET Арена Бургас ".

Първият дуел вкъщи ще бъде на 23-ти ноември, когато по стратегия отборът приема Локомотив (София).

Завръщането на тима в Бургас стана допустимо откакто управлението на клуба реализира сделка със притежателя на оборудването. Договорът за наем, с петгодишен период, бе подписан през днешния ден. Той е на стойност 300 000 лева без Данък добавена стойност годишно, а с него Нефтохимик получава правото да играе всичките си домашен срещи на стадиона, както и да употребява централния и помощния терен за тренировки.

Финализираните договаряния дадоха мотив на управлението на клуба през днешния ден да организира конференция, на която да разкрие повече детайлности към дълго чаканото завръщане на Нефтохимик в Бургас. На нея участва един от основните акционери Павел Бошнаков, ръководителят на Съвета на шефовете Андрей Рунчев, членовете на СД Анелия Златкова и Георги Кузманов, както и изпълнителният шеф Живко Авджиев.

" Винаги съм желаел да играем домакинските си срещи в Бургас. Надявам се, че в този момент ще има повече почитатели, което да поддържат тима на стадиона. Ще бъдат осъществени няколко ремонтни действия на спортното оборудване за удобството на последователите. През годините сме срещали компликации, само че постоянно сме се стараели да израстваме и да се развиваме. " - сподели Бошнаков пред публицистите.

Андрей Рунчев добави, че управлението е предостатъчно от представянето на тима досега. Главната цел за тази година съставът да се обиграе се извършва, а след завръщането в Бургас ще продължи да се следва тактиката за затвърждаване на позициите на тима във Втора лига, като през идващия сезон в случай че всичко върви по проект ще се нападна Първа лига. Рунчев загатна, че управлението на клуба е в договаряния и с други евентуални спонсори и прикани бургаския бизнес за повече интензивност по отношение на развиването на футбола.
 Нефтохимик с куп кадрови проблеми преди гостуването на ЦСКА 1948
Нефтохимик с куп кадрови проблеми преди гостуването на ЦСКА 1948

" Шейховете " най-вероятно ще са без четирима играчи
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР