Нефтохимик е в серия от 15 поредни победи над армейците,

...
Нефтохимик е в серия от 15 поредни победи над армейците,
Коментари Харесай

ЦСКА ще гони чудо срещу Нефтохимик в Бургас

Нефтохимик е в серия от 15 следващи победи над армейците, нов триумф го бетонира на върха

Нефтохимик приема ЦСКА през днешния ден от 18:00 часа в мач, който може да дефинира спечелилия в постоянния сезон на Супер Волей. 

Бургазлии се намират в серия от 14 следващи триумфа в шампионата и след неуверения си старт на акцията към този момент са еднолично на върха в класирането. 
 Двата мача на ЦСКА против бургаските тимове ще решат постоянния сезон в НВЛ Двата мача на ЦСКА против бургаските тимове ще решат постоянния сезон в НВЛ
От своя страна армейците навлязоха в отрицателен темп и позволиха две поредни провали, които ги смъкнаха до третата позиция. И само победа довечера в зала „ Младост “ ще резервира възможностите на алените, в случай че не да си върнат първото място, то най-малко да запазят това в Топ 3 преди началото на плейофите.

За ЦСКА обаче триумф в Бургас на процедура се явява малко знамение. От една страна, против себе си те имат тим, който се намира на гребена на вълната, откогато бе стихотворец от Атанас Петров. От друга стои и прокобата, наречена „ Нефтохимик “. Именно това е най-неудобният противник за армейците в последните години. Бургазлии са във впечатляваща серия от 15 следващи победи над 30-кратния първенец на България! Последното проваляне за Нафтата от ЦСКА датира от 1 декември 2018-а, когато във „ Васил Симов “ алените ликуват с 3:0. И към този момент близо 5 години отборът на Сашо Попов не може да откри логаритъма, който да прекъсне кошмарната поредност.
 Възелът за върха в НВЛ се заплете оптимално Възелът за върха в НВЛ се заплете оптимално
Към развоя на днешния мач погледи ще вперят още четири клуба. Левски продължава да е в играта за първото място, като проваляне на Нефтохимик може да докара до тройна въртележка сред сини, червени и бургазлии в края на сезона на 29 март. В случай на триумф на домакините обаче ЦСКА ще е отборът, който ще би трябвало да следи срещите на Хебър, Дея спорт и Берое до края на акцията. Не е изключено армейците да приключат с равни индикатори с два от тези три клуба и всичко ще опре до събраните точки в битката за по-предно място преди плейофите през април.

Хари ЛАТИФЯН, “Тема Спорт ”

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР