Нефтохимик 2010 (Бургас) излиза срещу един от най-неудобните си съперници

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) излиза срещу един от най-неудобните си съперници
Коментари Харесай

Теди Салпаров: Ролята на фаворит не ни тежи

Нефтохимик 2010 (Бургас) излиза против един от най-неудобните си противници в Суперлигата - Марек Юнион-Ивкони (Дупница) . Първата против сред двата тима от 1/4-финалните конфликти е на следващия ден в Бургас. Преди нея потърсихме играещия състезателен шеф на първенците Теодор Салпаров .
" Очаквам тежък мач. Срещу Марек играем доста мъчно. Доказаха го и двата мача през сезона. Нашият тим обаче има една единствена цел и тя е да стане първенец. Не мисля, че ще има подценяване. В момента се намираме в доста добра форма. Радващото е, че Вальо Братоев ще бъде с нас. Той подходи доста професионално след травмата на пръста. В този интервал, в който не можеше да допира топката пълноценно, съумя да поддържа доста положително физическото си положение. В момента се намира в по-добра форма, в сравнение с беше през целия сезон. Опитни състезатели в нашия тим не липсват. Ще подходим с оптималната централизация към тези мачове с Марек. В плейофите една неточност може да бъде съдбовна. Всички тимове, които са стигнали до плейофите са почтени. Във всеки мач ще бъдем оптимално съсредоточени, с цел да реализираме задачата си, а точно да станем първенци на България.
Не ни тежи това, че сме в ролята на любимци, тъй като имаме ядро от опитни състезатели, които са играли такива мачове 1 милион пъти. Те ще дадат успокоение на по-младите.
Има играчи с дребни болки, които на фона на тези 1/4 финали даже не ги разясняваме. Всички излизаме на игрището, с цел да се раздадем оптимално. ", съобщи пред BGvolleyball.com Теди Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР