Неефективността от т.нар. от „Борисов ластик на отваряне и затваряне,

...
Неефективността от т.нар. от „Борисов ластик на отваряне и затваряне,
Коментари Харесай

Иван Петков, БСП: „Протестните“ партии отхвърлиха предложението ни за мораториум, сега се опитват да го изкарат като тяхно

Неефективността от така наречен от „ Борисов ластик " на отваряне и затваряне, води до огромни разтърсвания в стопанската система
„ Към момента целите на Българска социалистическа партия са да се образува кабинет, с цел да може да се направи същинска инспекция на ръководството на Борисов. В същото време желаеме във допустимо най-кратък период това, което новите партии отхвърлиха, а точно мораториум върху назначенията, концесиите и дейностите на държавното управление в оставка сега ", съобщи депутатът от левицата Иван Петков в ефира на радио „ Фокус " и добави, че макар че протестните партии отхвърлиха това, в този момент се пробват да го изкарат като тяхно предложение.

Личните цели за страната на Иван Петков са следните: „ Най-голямо внимание би трябвало да се обърне към съставянето на една непоклатимост, към това обществото да види сигурност в Народното събрание и да могат да имат доверие в народните представители. " Той напомни, че в годините обратно и сега Народното събрание е с доста невисок рейтинг, а съвещанието в петък може да бъде наречено " цирк ".
„ Затова ние би трябвало да тръгнем с същински и съответни политики, които Корнелия Нинова още в първия ден сподели, че ще пазиме. " Той даде за образец импортирания законопроект за безплатните детски градини и преизчисление на пенсиите.
По отношение на епидемиологичната конюнктура в страната, Иван Петков съобщи: „ В Социалистическата партия има здравни специалисти, които ще изкажат мнението си във връзка с здравната рецесия. Естествено видяхме и несъответстващите дейности на ръководещите - първо закриха Националния действен щаб, а от през вчерашния ден още веднъж е настоящ. Неефективността от така наречен от „ Борисов ластик " на отваряне и затваряне, води до огромни разтърсвания в стопанската система. "
На финала той изрази вяра, че посредством европейските фондове ще бъде възроден туристическият бранш, който е един от най-засегнатите от пандемията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР