Недялко Лапчев – специалист по информационни технологии Недялко Лапчев е роден

...
Недялко Лапчев – специалист по информационни технологии
Недялко Лапчев е роден
Коментари Харесай

Недялко Лапчев – кандидат за общински съветник от ПП „Единение“

Недялко Лапчев – експерт по осведомителни технологии

Недялко Лапчев е роден и израснал в Бургас. Той е приключил СУ „ Иван Вазов “ в Бургас с профил „ Информационни технологии “. За придобиване на висше обучение е избрал университет „ Проф. Д-р Асен Златаров “ със компетентност „ Организация и ръководство на хотела и ресторанта “ .

След дипломирането си Лапчев дълги години е бил помощник в бранш „ Туризъм и обслужване на клиенти “ . Споделя, че през годините постоянно се е стремял да резервира себе си и делата си чисти , без значение през какви компликации е прекосявал.

„ Борил съм се и съм доказвал на себе си и на околните си, че с труд и непримиримост може да покориш всеки връх. Днес стоя пред вас и за разлика от множеството ми съперници, аз няма да ви давам обещание нищо. На всички ни е писнало от неистини и празни обещания, които остават забравени във времето. За това единственото, което ще кажа е, че ще се боря за всички вас, каквото и да ми коства това. Ще се боря да спася дребния и междинен бизнес, тъй като доста скоро него няма да го има. Ще се боря, за по-справедливо възнаграждение на всеки един служащ, тъй като сега не считам, че има такова. Ще се боря за обезпечаването на по-добър старт в живота на младежите, с цел да не се постанова да търсят триумфа отвън родината си “ , споделя той.

„ Щастлив съм, че имам опцията да работя с изключителни експерти, каквито са съидейниците ми от Политическа партия Единение, тъй като имам вяра, че с общи старания ще подобрим стандарта на живот в нашия прелестен град “, прибавя той.

Подкрепете Недялко Лапчев за общински консултант с бюлетина номер 8 и преференция 108 .

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР