Недялко Чандъров - Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА

...
Недялко Чандъров - Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА
Коментари Харесай

Недялко Чандъров с награда за цялостен принос от фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски"

Недялко Чандъров - Главен изпълнителен шеф на ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП ", бе отличен за повсеместен принос в развиването на българското обезпечаване с влиятелния приз на фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски ".
Отличието - статуетка на богинята на успеха Нике, бе връчена от Председателя на КФН господин Бойко Атанасов, който показа господин Чандъров като ослепителен образец и доказателство за подчинение на професионални върхове, както в държавния, по този начин и в частния бранш, реферирайки се към професионалната биография на господин Чандъров.
„ Благодаря на всички, които са ме номинирали, защото тази премия с изключение на голяма чест, е и отговорност. Винаги съм вярвал, че главният капитал на една компания са хората, за това би трябвало да се отнасяме с отговорност към клиентите, сътрудниците и чиновниците - благодаря сърдечно на всички тях. Както знаете, Булстрад празнува своята 60-та годишнина тази година - желая да поздравя всички мои сътрудници, които са били част от Булстрад и които през днешния ден са част от екипа. Пожелавам им здраве, шанс и честито на всички спечелили ", сподели господин Чандъров.
Поради епидемиологичната конюнктура, церемонията се организира на 27.05.2021 в стеснен кръг на специфични посетители в Аулата на ВУЗФ и бе излъчена онлайн през формалната страница на образователното заведение във Фейсбук.
Значимите самопризнания в застрахователния отрасъл се присъждат на одобрени експерти и мениджъри за повсеместен персонален принос от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР