Недоволство в редиците на Промяната доведе до напускането на един

...
Недоволство в редиците на Промяната доведе до напускането на един
Коментари Харесай

Борецът срещу корупцията на Капитан Андреево напуска Промяната, разочарован от Кирил и Асен

Недоволство в редиците на Промяната докара до напускането на един от най-активните ексдепутати в " Продължаваме промяната " и някогашен. зам.-министър на земеделието - Иван Христанов.
Той напуща партията и няма да бъде в листите за идващите изключителни парламентарни избори, заяви досегашният депутат от Политическа партия Венеция Ангова пред бТВ. 

В последния ден на 48-то Народно заседание Христанов разгласява видео във Facebook, в което приказва за отчаяние от партийните водачи. 

Според него финалните заявления на водачите на парламентарните групи при закриването на 48-ото Народно заседание са посочили некадърност да бъде чут " гласът на елементарния българин на селото и на града ". По думите му това е бил парламент, който не е излъчил нито един водач, и в което е доминирал езика на разделянето и омразата. 

" Какво е бъдещето оттук насетне? Имаме потребност от политически водачи, които могат да основават обединителни дела. Каузи, които да бъдат чути от целия народ и да привлекат неговата сила. Аз обричам бъдещето си на този политически диалог и на българската фантазия. И ви апелирам да го създадем дружно. Благодарим ви ", сподели през вчерашния ден Иван Христанов.
" Той ще следва своите упоритости в персонален порядък. Христанов даде своя принос за идеята на " Продължаваме промяната ", изясни Венеция Ангова пред бТВ.  

Към този миг няма импортирана от Христанов декларация за овакантяване към Управителния съвет, посочи Ангова.
Христанов стана прочут с офанзивите си против частната лаборатория на " Капитан Андреево ", която обслужваше така наречен " златен мочур " за фитосанитарен надзор и против Българската организация по сигурност на храните. 

Според него БАБХ бездействала на границата, а съответни нейни чиновници пречели на делото на страната против частната лаборатория на " Капитан Андреево " и съзнателно го саботирали.

По информация на Трибюн една от аргументите за напускането на Христанов е настояването на Радостин Василев да заеме мястото му като лидер на листата на “Промяната ” в Плевен.
" Ние сме общ брой от сбодни хора и когато един член на Политическа партия реши, че не е най-хубавото нещо да бъде с нас, има право да напусне, разяснява Кирил Петков и разясни " Г-н Христанов избра да не бъде повече в нашите листи и това е негово право ".

 
Източници: " Епицентър ", бТВ
 
05 Фев 202357905 Фев 202320705 Фев 202314205 Фев 20234605 Фев 202398705 Фев 202398КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023362711 Яну 2023224428 Яну 2023293526 Яну 2023565
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР