Недоволство в криводолското село Kрaводер, след като запис от видеокамера,

...
Недоволство в криводолското село Kрaводер, след като запис от видеокамера,
Коментари Харесай

Страх от нападения: Мъжете влизат необезпокоявани в имоти в Краводер 


Недоволство в криводолското село Kрaводер, откакто запис от видеокамера, показващ по какъв начин трима младежи оглеждат непознат парцел, а единият даже влиза в двора. След като вижда обаче камерата бързо напуща парцела.

“На камерите се вижда, че няма обири, само че влизат в парцела ми и стартират да се разхождат. Според мен ги плаши лампата, която се е запалила ”, сподели Ивайло Дамянов.



Дамянов акцентира, че преди да се сложат камерите е имало два пъти посягане над неговия парцел. “Имаше счупени прозорци, бяха откраднати хладилници и тв приемници ”, сподели той.

Жител на Краводер споделя, че в края на селото една жена е обирана няколко пъти.

“В селото би трябвало да се сложат камери на основните места. По-често би трябвало да има и полицейски патрул ”, добави той.

Местните поданици считат, че хората, влизали в парцелите са от ромски генезис и евентуално не са от Краводер.

“По записа, който гледах не можах да позная мъжете. Разговарях с един служител на реда от Криводол, който ми сподели, че мъжете са разпознати. Двама от тях са арестувани, а третият бил невръстен. Аз се притеснявам, че в случай че продължава да се тиражира това, може да се стигне до етническо напрежение. Селото си живее умерено. При нас публично няма обири и грабежи ”, сподели кметът на Краводер Илия Перчинков.

Какво още споделиха локалните поданици - гледайте във видеото.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР