Недоволни граждани на София излязоха на протест срещу столичния кмет

...
Недоволни граждани на София излязоха на протест срещу столичния кмет
Коментари Харесай

Недоволни софиянци излязоха на протест и призоваха Фандъкова да слезе

Недоволни жители на София излязоха на митинг против столичния кмет Йорданка Фандъкова, проведен от Неправителствени организации " Спаси София ".
Протестът е под надпис " #ДанчеСлез – митинг за изцяло творчество " и е резултат от натрупването на неразрешени и новосъздадени проблеми с градското ръководство, разясниха самите уредници Андрей Зографски и Андрей Кокалов.
" Протестът е отворен за пояснение от Йорданка Фандъкова - дано тя да го схване като слизане при хората и да одобри настояванията им или... ясно е другото значение ", обявиха пред събралото се голям брой уредниците.
Трябва да покажем на общината, че не партийното й и персонално его е значимо, а това хората в София да живеят в един по-зравословен, по-устойчив, по-добър и зелен град, допълниха те.
Според тях едни от главните проблеми на столицата са замърсяването на въздуха, презастрояването и липстващата инфраструктура в кварталите, некачествените поправки, муден градски превоз, неизползваеми велоалеи и унищожаването на монументи на архитектурата.
" Виждам общински съветници от разнообразни политически сили. Вие сте тук, с цел да чуете какво имат да ви кажат хората ", разяснява още един от уредниците, който прикани представителите на локалната власт да чуят проблемите на софиянци и да работят за решаването им.
Сподели с товите другари
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР