Недоволен служител откри стрелба в общински център във Вирджиния Бийч,

...
Недоволен служител откри стрелба в общински център във Вирджиния Бийч,
Коментари Харесай

Общински служител уби 11 колеги при безразборна стрелба в САЩ

Недоволен чиновник откри пукотевица в общински център във Вирджиния Бийч, щата Вирджиния, през вчерашния ден следобяд локално време, и умъртви 11 души. Шестима са ранени, нападателят е умрял от раните си, откакто е бил прострелян от полицията. 

Това заяви началникът на полицията в града Джеймс Сервера, представен от Ройтерс. Обстоятелствата за нещастието се обясняват, добави той. 

Мъжът, разкрил стрелбата, е дълготраен общински чиновник. Той е стрелял в постройка, в която се обитава общинският отдел по въпросите на благоустройството и комуналните услуги, намиращ се в съседство с кметството на града.

" Това е най-ужасният ден в историята на Вирджиния Бийч ", сподели на конференция дружно с шефа на полицията кметът Боби Дайър. " Засегнатите хора са наши другари, сътрудници, съседи, сътрудници ", добави той.  

Началникът на полицията сподели още, че жертви са открити и на трите етажа на постройката, убит е открит и в паркирана пред нея кола.

Самоличнонстта на килъра не се оповестява. Той е бил въоръжен с револвер 45-ти диаметър със заглушител и е стрелял безсистемно по жертвите.

Смята се, че това е стрелбата с най-вече жертви при принуждение с огнестрелно оръжие на работното място в Съединени американски щати от февруари, когато служащ във фабрика простреля петима свои сътрудници в Орора, Илинойс, малко откакто бил уволнен, напомня Българска телеграфна агенция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР