Недовършената Арена Бургас, която се строи повече от 7 години,

...
Недовършената Арена Бургас, която се строи повече от 7 години,
Коментари Харесай

Недовършената "Арена Бургас" ще бъде готова за Евроволей 2023

Недовършената " Арена Бургас ", която се строи повече от 7 години, би трябвало да одобри мачове от европейското състезание по волейбол за мъже през 2023 година Домакин на шампионата ще бъде и Варна.

Съоръжението към момента не е приключено и към днешна дата няма планувано публично разкриване. Крайният период беше променян няколко пъти, а през 2019 година залата трябваше да одобри европейско по лека атлетика. Това по този начин и не се случи.

Шампионатът ще бъде проведен взаимно с Италия, Северна Македония и Украйна. На 10 януари федерацията ще реши кой да води българския тим. Очакванията са за разлъка със Силвано Пранди, като такива информации идват от медиите в Италия.

" При диалозите, които водехме с общината, те твърдо поеха ангажимент, че до 2023 година ще бъде направено. Мисля, че ще съумеят да се оправят. Година и половина е доста време. На финалната права е. Това не ме тормози. "

" Знам, че постройката към този момент е в финален стадий. Само оборудването липсва вътре, само че това са неща, които се надявам, че ще бъдат свършени на общинско и държавно равнище. ", разяснява президентът на родната волейболна федерация Любомир Ганев.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР