Недоумявам как може преди три месеца да купиш 14 нови

...
Недоумявам как може преди три месеца да купиш 14 нови
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ако съм собственик на "Левски", ще застрелям тези, които правят селекцията

Недоумявам по какъв начин може преди три месеца да купиш 14 нови футболисти и от този момент до момента да приказваш отново за селекция. Трябва да се мразиш, или да си решил да си хвърлиш парите напразно. 14 нови футболисти и всеки месец да приказваш, че би трябвало укрепване. Ако съм притежател, ще гръмна този, дето ги е купувал. И треньор, и всичките. "

Така старши треньорът на " Астана " Станимир Стоилов разяснява трансферната политика на обичания му " Левски ". Той приказва при завръщането си в България, откакто реализира следващия си огромен триумф в Казахстан. Неговият тим преодоля груповата фаза на Лига Европа и за пръв път в историята си ще взе участие в евротурнирите след Нова година.

Стоилов дефинира метода, по който се управлява " Левски " в последните осем-девет години, като " подигравка ". " Всеки трансферен прозорец сред осем и 10 нови. За мен това е ликвидиране. Разбирам да купиш четирима нови, само че 14... Имам възприятието, че купуват играчи за всички гарнитури на " Левски. "

" Извинението постоянно е вършим нов тим. Хубаво нов тим, но би трябвало да има и качество. След като всяка година през този тим минават по 20 футболисти, значи нещо не е по този начин, както би трябвало. Това няма нищо общо с бизнеса във футбола. Да не приказваме, че и с футбола няма нищо общо ", сподели още Стоилов.

" Има ли тим в света да е купил 14 футболисти преди сезона и на първия месец да приказва за селекция. Такива ръководства не ги одобрявам и въобще не са ми приятни да ги разясня ", приключи коментара си по тематиката някогашният треньор на " Левски " и националния тим на България.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР