Недостигът на лекарства го има - в един момент има

...
Недостигът на лекарства го има - в един момент има
Коментари Харесай

Проф. Cтoимeнoвa отново настоя, че недостигът на лекарства е факт

Недостигът на медикаменти го има - в един миг има даден артикул, а в различен го няма.
Това съобщи пред bTV проф. Aceнa Cтoимeнoвa - ръководител на Българския фармацевтичен съюз.
Припомняме, че при започване на април тя беше упрекната от прокуратурата за всяване на суматоха измежду популацията. Причина за това беше точно, че в свои изявленията проф. Aceнa Cтoимeнoвa сигнализира за вероятен дефицит на медикаменти. Към днешна дата пpoĸypaтypaтa се отхвърли да търси наказателна отговорност от нея, само че пък изиска да бъде санкционирана за всяване на суматоха.
и на това правосъдният състав да се ориентира в т.нар доказателства, както и да признае формалната информация от институциите. Те потвърдиха и за съответен дефицит на лекарствени артикули.
Проф. Стоименова изясни, че са си разрешили
По думите ѝ “очевидно подразнихме някои хора с въздействие ”. Тя беше безапелационна, че когато правоохранителните системи държат да намерят истината, би следвало да показват доказателствата на обвинения на по-ранен стадий, с цел да се получат пояснения.
“По подигравка на ориста, някъде към 2 седмици, откакто бях упрекната - никой не е дал показания, че е угрижен от това, че се разяснява обикновено събитие като дефицит на медикаменти. Второ - няма подправена вест, тъй като и институциите и прокуратурата е знаела, че има дефицит ”, акцентира тя.
По думите ѝ е значимо по какъв начин ще се потвърди успеваемостта на вероятно лекарство против ковид.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР