Недоспиване, непоносим стрес и неимоверни усилия стоят зад сериала Откраднат

...
Недоспиване, непоносим стрес и неимоверни усилия стоят зад сериала Откраднат
Коментари Харесай

Половинката на Евтим Милошев работи денонощно: Рекордът ми е две нощи и три дни без сън!

Недоспиване, нетърпим стрес и неимоверни старания стоят зад сериала „ Откраднат живот ”. „ От четвъртък и се прибрах в събота вечерта, две нощи и три дни ”, споделя персоналния си връх Христина Апостолова, която е основен сценарист на хитовата поредност и половинка на продуцента Евтим Милошев.

Въпреки високата цена, която заплаща за триумфа на сериала, Христина не съжалява, защото впечатляващият резултат е удовлетворението, което я презарежда и окуражава. А без подозрение дамата, която е приключила актьорско майсторство в НАТФИЗ, потвърждава гения и професионализма си точно посредством сериала „ Откраднат живот ”. Признавал го е и Владо Карамазов, с който са другари от академията, а първата им взаимна работа е в риалитито „ Сървайвър ”: „ Нейният връх пристигна със сериала „ Откраднат живот ”. Много се гордея с нея. Тя е индивидът, който сътвори този сериал и който го осъществя. Направи го по метод, по който аз съм сигурен, че никой човек на цялата планета земя не може да направи. Тя е основен сценарист на всички 5 сезона или 190 епизода. Цялото това количество е минало през нейния разум и нейните пръсти – в чудовищно къси периоди и под необикновен стрес. Смайващо е какъв голям зрителски интерес провокира този план. Зад всичко това стои колосален труд на шепа хора и най-много на Христина ”.

Професионалният път на Христина започва от НАТФИЗ. След дипломирането си тя се изявява като актриса в няколко театъра, само че дали поради търсенето на нови благоприятни условия за реализация или заради друга причина, не се задържа дълго. Става водеща в столично радио, където има лично предаване. Изненадващо получава покана да се причисли като редактор към екипа на втори сезон на риалитито „ Сървайвър ”, което започва в ефира на Би Ти Ви в края на септември, 2007 година Владо Карамазов пък получава оферта да се яви на кастинг, а скоро по-късно отпътува за Домикина като водещ на предаването, продуцирано от компанията на Евтим Милошев и Любо Нейков, написа " Уикенд "

„ Заминахме за Доминикана. После за Панама. След това за Филипините и след това за Камбоджа ”, изрежда Крамазов уговорките си като водещ на „ Сървайвър ”. Той и Христина станали необикновен тандем. А някъде по това време влезнали „ със страшна мощ в живота на продуцента Милошев ”. „ И мисля, че му го променихме трайно. Станахме негов коректив и негова постоянна опора ”, споделял е артистът. Той се трансформира в един от околните другари на Евтим Милошев, а колежката му става дамата на сърцето му. Както е известно, Христина и продуцента се влюбват точно около взаимната си работа по сезоните на „ Сървайвър ”. Това е едвам началото, тъй като следват плановете им „ Столичани допълнително ” и „ Дървото на живота ”. Христина се причислява към екипите на сценаристите на двата хитова сериала, а любовта й с Евтим Милошев минава в взаимно общуване. И някак съумяват да съчетават работата с персоналния си живот.

Това не е по никакъв начин лесна задача, защото Христина е майка на двама сина. По-големият Митко е от връзката й с артиста Димитър Рачков, а по-малкият Петър е от продуцента Евтим Милошев. Христина е освен сценарист в компанията на мъжа си. Изявява се и като актриса, въпреки и с дребни функции, в сериалите „ Столичани допълнително ” и „ Дървото на живота ”. Голямото й достижение е хитовата продукция „ Откраднат живот ”.
„ В този сериал графиците са едно от най-смазващите неща. От друга страна, поради напрежението изненадваме самите себе си – вадят се сентенции, дребни философийки за живота, които се получават най-добре след два дни неспане ”, споделяла е Христина. С Евтим Милошев имат разногласия, само че в никакъв случай – кавги. Двамата са обединен екип и в персонален, и в професионален проект. Тайната им е точно настройката, че работят в екип. Двамата се поддържат, оказват помощ си взаимно и не вършат взаимни отстъпки в смисъла на премълчаването и саможертвите. В връзките им има чуваемост, както показа един път Христина, което е извънредно значимо. В работата пък прецизно са разделили уговорките си.

„ В рамките на сериала крайните решения изрично са за мен ”, споделя Евтим Милошев и акцентира, че това не е въпрос на привилегия, а на отговорност. В персоналния живот е друго. „ Имаме доста ясна система на взимане на решения и носене на отговорност, която ни оказва помощ да живеем в сериозна естетика. Простичко е. Разбираме се – за това ти вземаш решение и носиш отговорност, за това аз, както го направиш, по този начин ще бъде, другите се преценяват. Животът не допуска да губим време в разногласия, пояснения. Дори някой да сбърка, вървим напред. Не си натякваме – видя ли, аз като ти споделях... И това дава голямо успокоение ”, споделя продуцентът.

Той не крие, че се възхищава на Христина и професионално. Сценаристката респектира и сътрудниците, и приятелите си. Затова не е изненадващо, че Владо Карамазов наскоро посочи мощния темперамент и праволинеен професионализъм на Христина. Актьорът, който се изявява в сериалите „ Дървото на живота ”, „ Откраднат живот ” и „ Дяволското гърло ”, продуцирани от компанията на Евтим Милошев, е казвал, че даже се е тормозил за приятелката си Христина. Нейната отдаденост, която постоянно й коствала недоспиване, тревожела артиста. През последните години сценаристката постоянно се трудела без отмора по 2-3 дни. „ Не ядеше. Работеше под нечовечен стрес. Стрес, тъй като времето в никакъв случай не стига и тъй като, в случай че не напише дадената серия на другият ден няма какво да се снима и поради нея процесът може да спре. Машината да спре поради това, че тя не е съумяла. Но тя такова нещо в никакъв случай не би разрешила... Аз я карах да го зареже. Многократно я убеждавах, че това е нечовешко, че би трябвало да спре, че би трябвало веднъж да не съобщи серия, да спре машината, с цел да се види, че по този начин не става, само че в никакъв случай не ме послуша. Обаждаше ми се, поплакваше ми за 10 минути, затваряше телефона и продължаваше ”, споделял е Владо Карамазов. Според него сериалът „ Откраднат живот ” е огромен героизъм, който доста й дал, само че и доста й взел. „ Стана човек, който покори своя огромен връх в живота. Успоредно с това тя е майка на две момчета, които възпитава и обгрижва. Да, има и такива хора, които с цената на всичко вършат невъзможни неща. Христина е моят образец, моята горделивост, моята поддръжка. Никога не ме е лъгала и постоянно ми е пособия ”, признавал е артистът.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР