Недопустимо е парламентът да бъде придатък на изпълнителната власт и

...
Недопустимо е парламентът да бъде придатък на изпълнителната власт и
Коментари Харесай

Никола Минчев: Парламентът няма да е придатък на изпълнителната власт

Недопустимо е Народното събрание да бъде придатък на изпълнителната власт и да се гласоподават официално към този момент взети решения. Ще бъдем същинска парламентарна република. Това съобщи в изявление новият ръководител на Народното събрание Никола Минчев от партия " Продължаваме промяната ".

Той е най-младият ръководител на Народното събрание - на 34 години е .
 От ГЕРБ не изключват и поддръжка за държавно управление на Кирил Петков
От ГЕРБ не изключват и поддръжка за държавно управление на Кирил Петков

Радомир Чолаков се надява вторият избор на българина на новото да не е неверен

Завършил 91-ва Немска езикова гимназия в София и право в Софийския университет. 10 години е работил в една от най-старите адвокатски адвокатски фирми в София " Джингов, Гугински, Кючуков и Величков ", почнал е работа там още като студент в V курс.

Неговият прародител - Сирко Станчев , е бил два мандата народен представител преди 9 септември 1944 година Прадядо му е подписал декларацията за избавяне на българските евреи, наказан е на гибел от Народния съд .
 Асен Василев удостовери още две оферти на Политическа партия - Рашков и Денков
Асен Василев удостовери още две оферти на Политическа партия - Рашков и Денков

Съдебната промяна ни спъва и за Шенген и за Еврозоната

В партия " Продължаваме промяната " Никола Минчев е поканен от Кирил Петков. Двамата се познават от към 7 години. Работили са дружно по дела, като спасяването от презастрояване на плажа " Корал ".

Според Минчев не е нужна съществена смяна в правилника на Народното събрание , само че е допустимо да има известни корекции, счита новият ръководител на националното заседание.

Той е против политическото номадство в Народното събрание, прекосяването на депутати от една парламентарна група в различен а, и ограничаването това да се прави евентуално ще остане в правилника.

Сред целите на Народното събрание ще е закриване на профилираните съд и прокуратура.
 Решението за зелен документ и с антитела - преждевременно и популистко
Решението за зелен документ и с антитела - преждевременно и популистко

Невъзможно било да се потвърди какъв брой антитела са задоволителни за отбрана на всеки човек

За Зеления документ Минчев изясни, че заради характерния допуск на външни лица Народното събрание не се води публично място в общоприетия смисъл и не се ползват ограничавания за публични здания. Това пояснение ще го помислим задълбочено. Правилата би трябвало да са за всички.

По думите му е допустимо да се вкара и тестване за депутатите един път седмично, както е за учениците. Новият ръководител на Народното събрание призна, че не е мислил по проблема с депутата Делян Пеевски от Движение за права и свободи и по какъв начин ще се изплаща заплатата му от Народно събрание, откакто е в листата " Магнитски ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР