Недопустимо е към главата на най-голямата църква в света да

...
Недопустимо е към главата на най-голямата църква в света да
Коментари Харесай

Волен Сидеров: Патриарх Кирил заслужено е обиден

„ Недопустимо е към главата на най-голямата черква в света да се насочат такива обиди. Представете си единствено за секунди какво би се случило, в случай че вицепремиерът бе отправил такива думи към основния равин на Израел. Едва ли щеше към този момент да е на този пост. Край! Той визия да съществува като политическа персона. А може би и като физическа “, това съобщи водачът на АТАКА Волен Сидеров в предаването „ Лице в лице “ по bTV във връзка скандалните думи на Валери Симеонов за съветския патриарх.

„ Каква е аналогията – с някои може, с други не. Какво в този момент? С Русия е разрешено да се подиграваш, гъбаркаш, да се ругае и да се псува – по този начин ли? “, попита Сидеров. „ Коалицията с ГЕРБ не зависи от Валери Симеонов, който през вчерашния ден поканих на среща, само че той не пристигна “, добави още той.

„ Никой от нас няма право да сочи с пръст и да дава обвинявания като че ли сме на площада, където се разисква кой с какво е облечен. Напълно възможно е това, което патриархът съобщи на президента и когато сподели, че е афектиран “, съобщи водачът на АТАКА.

Водещата Цветанка Ризова му сподели, че тя персонално се усеща афектирана, че съветският патриарх по този начин се е скарал на България, което съгласно нея е неприемливо. На това Сидеров я захапа: „ Какво го интересува съветския патриарх Вашето мнение. Вие като медия и като водеща имате най-големия грях към българския народ, тъй като вие сте тези, които всеки ден сте в домовете на българите и промивате мозъците им като казвате, че Русия е неприятна, а Съединени американски щати са положителни. Защо не казвате една неприятна дума за Съединени американски щати? “. „ Вие сте част от един соросоиден кръг, който прави площади, митинги и други “, сподели още Сидеров.

Ризова пък му отговори: „ Не познавам такива хора и не поддържам връзка с такива “. „ Добре, няма да спорим. Но признайте си кой е Вашият притежател “, постави завършек на разногласието Сидеров, само че Ризова единствено му отвърна: „ Знаете! Няма човек, който да ми е наредил нещо “. Спорът сред двамата бързо се върна на тематиката за 3 март, Русия и абсурдът с съветския патриарх за освобождението на България.

„ Ако не се бяхме освободили благодарение на съветската войска с коя? “, попита го Ризова. „ Вероятно с френската, немската или британската войска “, уточни водачът на АТАКА. По тематиката за ЧЕЗ той съобщи: „ Мнението ми е, че ЧЕЗ оптимално бързо би трябвало да се отдръпна от България. Съдраха ни по 10 ризи от гърба и в този момент желаят да се изнижат. “
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР