Недопустимо е да се говори по такъв начин на високо

...
Недопустимо е да се говори по такъв начин на високо
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов порица Радев: Що за изказ?!

Недопустимо е да се приказва по подобен метод на високо равнище. И без това доверието в институциите се срутва. Отиваме към всеобщи оспорвания на изборите и ще заприличаме на Съединени американски щати. Така проф. Михаил Константинов разяснява пред Нова телевизия думите на Румен Радев, който за следващ път упрекна ръководещите, че се пробват да си обезпечат служебна победа на идните избори.

Във вторник президентът наложи несъгласие на част от текстовете в Изборния кодекс. Според президента гласуването и с машини, и с хартия ще опорочи вота.

Във всяка секционна изборна комисия има представители на всички политически сили. Има комисии, в които има двама представители на Българска социалистическа партия. Когато най-голямата опозиционна мощ съобщи, че ще има измами, то тя споделя, че нейните хора ще вземат участие в тях. Заради партийното посланичество нямаме трайна изборна администрация и се назначават хора без опит. Някои от тях не са били и на инструктаж. Правим много неща, с цел да сринем системата и е знамение по какъв начин още работи, съобщи Михаил Константинов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР