Недопустимо е да биеш лекар. Доктор е титла, доктор е

...
Недопустимо е да биеш лекар. Доктор е титла, доктор е
Коментари Харесай

Шеф Манчев отново избухна в ефир: Недопустимо е да биеш лекар!

Недопустимо е да биеш доктор. Доктор е купа, лекар е нещо, което е свято за мен, и персонално аз го признавам. Не може по този метод да се отнасяш с такова свято нещо, което е лекар, тъй като той оказва помощ на доста хора. С тези думи шеф-готвачът Иван Манчев разяснява скандалната експанзия против лекари в предаването " Пресечна точка " по Нова телевизия. 

" Независимо от това дали експертизата му е вярна, или неправилна, пациентите ще го оценят. Ако има по-малко пациенти, няма да вървят толкоз. Но не може да погазваш институция, каквато е докторът по всякаква причина.

Това държание на господина, който си е разрешил да направи това нещо, за мен не е възможно. Той би трябвало да понесе по най-суровия метод всичко, обвързвано със закона, с цел да може да схванат през него и всички останали, че когато ти докосваш институция, законът би трябвало да бъде праволинеен ", безапелационен бе началник Манчев. 

По думите му, по този начин всички останали ще схванат, че това е неприемливо, без значение от това, че страната е решила, че по този начин ще бъде, ще има имунизиране, ще има сертификация и ще се поставят ваксини.

" Казал го е Съветът на старейшините, които са умните, те са решили това и ние това би трябвало да го съблюдаваме, когато има такива хора, които са го решили. Затова има общества, по тази причина вземат решение изобщо какво е вярно и какво не е, а ние самостоятелно би трябвало да следваме този път ",  акцентира той. 

Политоложката Татяна Буруджиева също осъди нападението над хора в бели престилки. " Категорично не можем да продължаваме да си мислим, че сме в Дивия Запад и по този начин да си решаваме нещата “, отсече тя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР