“Недопустимо е български граждани да бъдат нападани където и да

...
“Недопустимо е български граждани да бъдат нападани където и да
Коментари Харесай

Лорер: Недопусмо е български граждани да бъдат нападани, МВнР е във връзка с РСМ

“Недопустимо е български жители да бъдат нападани където и да било. Насилието над тях е безусловно недопустимо. Мислех че външно министерство към този момент е по отношение на македонските управляващи ”. Това съобщи Даниел Лорер от Политическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.


“В последна сметка от дълго време се знае, че има футболен конфликт там, и беше предвидимо за македонските управляващи да вземат ограничения ”, сподели Лорер. “Спортът е един от методите да градим мостове с нашите най-близки съседи, тъй че не би трябвало да го трансформираме на сцена на политически конфликт, той би трябвало да е като сред нашите народи, с цел да може най-сетне македонските българи да бъдат включени в Конституцията ”, акцентира депутатът от Политическа партия.

Той изрази вяра още през днешния ден водачите на ПП-ДБ да внесат план за промени в Конституцията на България. “Нашата цел е да имаме работеща правосъдна система, която обезпечава правораздаване за всички нас, тъй че да намалее корупцията и най-сетне да стартираме да живеем по европейски ”, добави Лорер. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР