„Недопустима е тази агресия. Тя граничи със садизъм. Нямаше как

...
„Недопустима е тази агресия. Тя граничи със садизъм. Нямаше как
Коментари Харесай

Кметът на Перник за ареста на прокурорския син: Действията на такива хора граничат със садизъм

„ Недопустима е тази експанзия. Тя граничи със садизъм. Нямаше по какъв начин да не отвръщам. Моите пълномощия не са толкоз огромни, по тази причина сигнализирах Министерство на вътрешните работи и написах този прочувствен пост. Чухме се през днешния ден с основния прокурор Иван Гешев, обвиняванията са в София. Сега взорът ни е ориентиран към съда.

Ако няма съответна реакция, мъчно бихме могли да кажем, че живеем в съответна страна “.

Това съобщи пред „ Телеграф “ кметът на Перник Станислав Владимиров

Малко преди среднощ във вторник градоначалникът на миньорския град написа прочувствен пост в профила си във фейсбук.

„ Последните месеци и най-много дни град Перник е подложен на невъобразим от десетилетия махленски тормоз от съмнителни лица. Тормоз, в който се пребиват деца и възрасти по най-жесток метод. Полицията бездейства. Перник се опасява. Това е неприемливо!”. Той прикани Министерство на вътрешните работи да си свърши работата и да отбрани хората, тъй като ОДМВР в града бездействало. Ако откаже, ще излезе на митинг с всички хора и ще търси различен вид за помощ. “Няма да оставя града да бъде сплашван от мутри или деца, които си играят на мутри”, добавя той.

Още рано сутринта през вчерашния ден от министерството оповестиха, че стартират акция и пращат униформени в града.

„ Целта е определяне, задържане и профилактика на лица от дейния престъпен контингент, набиране на информация за подготвяни или осъществени закононарушения от общ темперамент или нарушавания на публичния ред на територията на регионалния град, както и гарантиране на сигурността на жителите”, обясниха от Министерство на вътрешните работи.

Един от мотивите е 18-годишен ММА войник Васил Михайлов, наследник на прокурор. Той е упрекнат, че е пребил някогашния футболист Румен Андонов и е заплашил жена с ликвидиране. Тъй като е дете на обвинител, локалните прокурори си направиха отказ, а Иван Гешев взе под контрол делото. От Министерство на вътрешните работи допълниха, че имат данни за още 3 побоя, които 18-годишният Васил е направил, в това число на служител на реда.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР