Недокомплектът в армията си стои с годините и се трупа.

...
Недокомплектът в армията си стои с годините и се трупа.
Коментари Харесай

Каракачанов: Българските военни не са доволни, но изпълняват задълженията си

Недокомплектът в армията си стои с годините и се натрупа. Вторият проблем е ниското възнаграждение. Трябва да се усилват и заплатите в образованието и здарвеопазването, само че не може да се подценява заплащането на българските военнослужещите. Българските военни не са удовлетворени, само че не престават да си извършват отговорностите.
Това съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов в ефира на Българска национална телевизия.
Трябва да намерим баланс сред останалите ведомства за това, което би трябвало да се направи за армията. Няма просперираща страна, която да няма войска, безапелационен бе той.
Разпоредих армията да взе участие в задържането на Георги Генов, тъй като държа да има тясно съдействие сред полицията и армията. Специалните сили на армията са подготвени да работят в планински региони, където се е укрил килърът. Не беше изключено при дадена обстановка да вземе заложници или да извърши друго закононарушение.
Лично аз считам в този подтекст, че армията би трябвало да се включи в опазването на публичния ред, съобщи Каракачанов по случая с убитата от брачна половинка си Георги Генов Катя в Пещера.

Религиозното обучение би трябвало да се дава в България под контрола на Министерството на образованието. Наблюдаваме радикализацията измежду тези, които са необразовани, стана ясно още от думите на вицепремиера. Според него би трябвало да се криминализира неходенето в учебно заведение. Трябва да има жестоки ограничения, които да се постановат, без терзание от всякакви псевдозащитници. Ние не вкараме ли това население в учебното заведение, ще имаме страховит проблем след времето, безапелационен бе Каракачанов.
Крайно време е страната да спре популацията като една обща маса. Трябва да има индивидуализиране на обществените помощи съгласно образованието и обществения статус в обществото. 206 000 деца са необразовани, някои от тях са второ потомство необразовани, означи още вицепремиерът.

​Едва ли има естествена страна, която да поддържа изваждането на нуклеарните причини в политиката изключително когато става дума за бедна страна като ​Северна Корея. Целият проблем към Пхенян е неналичието на геополитически разговор сред Съединени американски щати и Китай, разяснява тематиката с нуклеарните провокации на Северна Корея Красимир Каракачанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР